Konec demokracie v Česku a chlad přichází z Hradu

27.11.2015 15:52

Konec demokracie je tyranie totality a neúcta ke společnosti, buť z výše Hradu. Článek co stojí za rozbor, v dozvuku oslav "Boje za svobodu a demkracii" - 17. listopad.

  1. Nejsme v USA, žijeme v Česku  (k nadpisu PL)
  2. Kritici nechtějí uznat, že prezident dělá věci dobře, nehodí se jim to do jejich scénářů a hloupých hlav. Kdo je pro Hrad "hloupá hlava"? 
  3. "Rádoby elita si myslí, že má patent na na rozum, sežrala všechnu moudrost a říká, co mají ostatní dělat", komentuje Mynář.
  4. Nevím, jestli lidem, kteří jsou permanentně naštvaní na pana prezidenta, vystupují pomyslné osypky nebo pupínky víc na podzim.
  5. Letos kritici těch „patron“ měli míň, tak se snažili zneužít 17. listopad ... Podle pana Veleby zneužili ...
  6. Pokud se hází vejce, neděje se podle nich nic špatného. Pokud se tam sejdou příznivci a vyjadřují podporu, můžou se zbláznit.
  7. Není jednodušší a manipulovatelnější „hmota“ než studenti.
  8. Vybírat si, kdo na pódium přijít může, a nemůže, to vůbec není důstojné úřadu pana prezidenta.
  9. No, jak to komentovat. Jeden kamarád mi říkal: Hele, já myslel, že 17. listopad je jednom jeden.
  10. Znovu říkám, neberu jako relevantní argument, že bylo zabráněno studentům na Albertově se podílet na pietním aktu anebo položit kytičky.
  11. Na rozdíl od lidí, kteří žijí jen ve svém zabedněném světě a setkávají se pouze s omezenou skupinkou lidí, mám jasné srovnání z krajských cest s panem prezidentem. V době, kdy nebyla uprchlická krize, zajímaly české občany důchody,