KCO - Koordinační centrum odporu

29.01.2015 16:37

Tato stránka webu obsahuje odkazy na činnosti KCO - Koordinační centrum odporu. Činnost KCO je poměrně rozsáhlá, přesto se striktně drží čtyřech základních bodů: Svoboda občana - Lidaká práva - Vyspělá demokracie - Bohatý stát. Více na webu KCO, menu Úvod v udedených odkazech.

 

KCO má svůj web, skupinu  a stránku na Facebooku:

  • Web, právě se na něm nacházíte. Stěžejní informace jsou v menu Úvod: hlavní myšlenka. Vpravo pak měsíční Aktuálně - každý měsíc, dále denní pozdravy: Dobré ránko. odkaz: koordinacni-centrum-odporu-kco.webnode.cz/
  • Skupina Facebooku: www.facebook.com/groups/333785673403363/?fref=ts Platforma pro široké spektum uživatelů fb. Diskuzi řídí moderátor- správce skupiny, nechává diskutérům poměrně velkou volnost pro jejich vyjádření a názory, občas tak skupina odbočuje od hlavních a zásadních témat definovaných na webu.
  • Stránka fb "Fórum KCO": www.facebook.com/pages/F%C3%B3rum-KCO/724568510959245?fref=ts Stránka umožňoju systamatičtější třídění dle jednotlivých témat. Neklade důraz na komunikaci, spíše na odbornost a sledování témat.
 
KCO a rozhlasové vysílání:

KCO a denní tisk:

Konkrétní projekty KCO:

KCO a videa natočená při setkáních s jinými iniciativami, rok 2013
Další aktivity, vlastní "vydavatelská činnost" a blogy:

V terénu pořádáme pravidelná setkání, kontaktujeme veřejnost, skupiny přátel, spolky a kluby. Výše uvedené odkazy pak částečně o setkáních informují na webech a Faceboouku. Oslovujeme poslance, senátory a státní instituce, žádáme si odpovědi na aktuální otázky dneška i budoucnosti.