BOHATÝ STÁT - bod 4

09.03.2013 11:28

 

KCO je Cesta k vyspělé demokracii, cíl - BOHATÝ STÁT:


 
1. Svoboda občana                       
2. Občanská a lidská práva
3. Vyspělá demokracie
4. Bohatý stát.
 

 Politiku chápeme jako správu obce, celku, ne jako soupeření politických stran. Jsme zastánci  vyspělé demokracie a bohatého státu, se vším co k tomu patří. Bohatý stát je schopen zajistit a plnit sociální potřeby. Chudý stát naopak vytváří a podporuje asociální prostředí.   

František Staněk a Zdenka Wagnerová 4. března 2013

_______________________________________________________________________________________________________________

 

Co nás trápí, co nechceme!! Chudý stát plný byrokracie, plný mafiánské korupce. Stát kde neplatí univerzální občanská, lidská, politická a dětská práva. Chudý stát, kde není možný komfortní sociálni rozměr, kde není na nic, jen se daní vše i smrt.

Co chceme?? Bohatý stát, kde jsou z ústavy zaručena univerzální občanská, lidská, dětská i politická práva. Bohatý stát, kde je system státu nastaven tak, že příjmy lidu odpovídají jeho plným životním nákladům ve všech oblastech. Bohatý stát, kde vztahy mezi státní mocí a lidem je v rovnovážném vztahu. Bohatý stát chce každý, ale ne každý je schopen to bohatství vytvářet. To může jen podnikatel který UMÍ TVOŘIT KAPITÁL. :-)

VAŽME SI KAPITALISTů, VAŽME SI BOHATÉHO STÁTU,

JEN TAKOVÝ STÁT JE SCHOPEN BEZ DLUHU ZAJISTIT SOCIÁLNÍ ROZMĚR STÁTU I LIDU. 

Staněk František Fanuel 17. března 2013, 

______________________________________________________________________________________________________________________________
 
„Továrna je jenom hromada cihel a železa. Život jí dávají lidé,“ prohlašoval Tomáš Baťa, který si stále více uvědomoval důležitost dobrého přístupu ke svým zaměstnancům.

______________________________________________________________________________________________________________________________

JAK zvednout daně a nenaštvat lidi? (Daněmi rozumějme příjmy státní pokladny, lidmi voliče).
Zvednout příjmy, mzdy, důchody. Daně se tak zvednou samy. 
Peníze jsou oběživo, když se tok peněz zastaví, dojde ke krizi, ekonomické, politické i morální. Bohatý stát se nekoná, VŠICHNI chudnou.

Zdenka Wagnerová, někdy 2012-2013 .

_______________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

  Cesta k cíli nebude jednosuchá, není plánována na pár dnů, není to rovněž cesta pár jedinců, měla by být blízká všem občanům. Každý se zapojí dle svých možností a sil, důležité je vědět, CO CHCEME.
  V KCO nejsme zastánci planých řečí a dlouhých diskuzí, ani obhajoby toho co děláme a proč. Zde snad výjimka. PROČ? PROTOŽE to má smyl.
  • KCO ve smyslu bohatý stát - Projekt FASIS fasis4.webnode.cz/  podpora zaměstnanosti mládeže, podpora školství a řemesel
 

Další blogy k tématu BOHATÝ STÁT - bod 4 KCO a diskuze k nim 

naleznete na webu: zdenkaw.blogspot.cz/

Čláky začínající textem: KCO B4 

 

Přidejte se s nápady, návrhy, touhou něco změnit, JE ČAS

KCO 4. března 2013

 

 

 

_____________________________________________________________________________________________________________________